Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (3.07 secunde)
Pe site-ul iliesarbu.ro puteti citi textul "Banateanul" Parfum de toamna, parfum de liniste, parfum de dor si aduceri-aminte...
Nu i-a dat satisfactie lui Basescu sa-si faca mendrele politicianiste pe seama condamnarii lui. ... A pus demnitatea umana si orgoliul politic chiar mai presus de propria familie, pe care o adora. Si chiar mai presus de propria-i salvare crestineasca (pentru ca sinuciderea e un pacat).
IPS Pimen afuriseste clasa politica Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, tuna si fulgera impotriva demnitarilor romani si a liderilor Uniunii Europene, personaje de-a dreptul "diabolice" in opinia lui.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Primul si SINGURUL partid politic din Romania care saluta victoria lui Donald Trump Donald Trump a reusit sa castige alegerile din SUA, devenind astfel al 45-lea presedinte din istoria acestei tari.
"M-ati facut un salbatic si un vagabond, fara nimic pe lume!" Sursa: ... Patronul Stelei a vorbit despre conditiile in care este tinut in penitenciar si a transmis un mesaj dur politicienilor romani. Latifundiarul si-a strigat, la propriu, disperarea si i-a cerut lui Traian Basescu sa-l gratieze.
Este o femeie miraculoasa, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu Alexandru Piturca, 35 de ani, a vorbit despre relatia pe care o are cu superbul fotomodel Cristina Ich. Fost fotbalist, Alex Piturca a spus ca el si Cristina Ich nu exclud sa se casatoreasca in viitor.
"Lumina" apare sub titulatura Stepan Project si contine trei CD-uri si un booklet de 80 de pagini. ... unsprezece ani de munca, la care si-au adus contributia zeci de artisti. Nu numai muzicieni, dar si pictori, fotografi, graficieni, cineasti si scriitori.
Azi, 25 iulie, este ziua de nastere a prozatoarei si jurnalistei Areta Sandru (n. ... A fost timp de peste un deceniu jurnalista profesionista la "Scanteia tineretului", "SLAST" si "Tineretul Liber".
Imi doresc nespus ca toti aceia care vor citi aceasta carte sa ma cunoasca si mai bine. Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii.
GHEORGHE FLORESCU, OMUL LUI DUMNEZEU Gheorghe Florescu este unul din putinii cafegii ai Bucurestiului. ... Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan.
- Astazi incepe frumoasa luna Mai, inchinata Mamei lui Dumnezeu. ... Dar gandul la luna Mai, inchinata Mariei, era pentru el mai puternic si mai important decat chinurile inchisorii. ... Sa mergem la scoala Ei si Ea va fi invatatoarea cereasca a vietii noastre crestine.
O, Preasfinte si intru tot laudate, Mare Mucenice Mina, si de minuni facatorule;
Andrei Dicu) Candva, un arhitect spunea ca arhitectura unui popor sau a unui oras, privita cu ochii sufletului, dar mai ales citita cu cei ai mintii, iti poate vorbi despre cultura si istorie, despre sensibilitati proprii sau influente straine, despre societate si despre viata insasi.
Rugaciunea catre Sfintii Constantin si Elena se rosteste ori de cate ori este nevoie. Si are putere oricand este rostita, nu doar in ziua pomenirii Sfintilor Imparati, pe 21 mai. Ajuta pe toti cei aflati in impas, si pe cei care se roaga cu credinta.
- Dragostea si libertatea sunt ambele nevoie esentiale. ... Majoritatea oamenilor au decis in favoarea dragostei si au renuntat la ideea de libertate. ... Barbatul a redus femeia la calitatea de lucru, de marfa si bineinteles ca si femeia a facut acelasi lucru in propriul mod subtil:
Desi pagan, Corneliu era un om bun si milostiv asa cum vedem in Faptele Apostolilor, capitolul X. Afland despre invataturile, Patimile si Invierea Domnului nostru Iisus Hristos incepe sa creada si se roaga lui Dumnezeu ca sa-l invredniceasca a primi Sfantul Botez.
IRINA STOICA) Putine locuri raspandesc lumina si farmecul batranului Ierusalim, cu zidurile sale vechi emanand o magie unica in lume.
Acel nor negru isi ruleaza programele malefice si atrage asupra victimei numai nenorociri. Blestemele pot fi impartite in doua mari categorii si anume: cele de neam, preluate de la o generatie la alta, si cele personale, dobandite in timpul vietii.
Am fost incapabil sa ma aplec si sa-l caut printre lucruri. ... "Nu l-am vazut pe pilot - Dumnezeu sa-l odihneasca - si nici pe copilot. ... Eu aveam multe coaste rupte, mana stanga rupta si fractura de piramida nazala, din cauza careia pe fata siroia sangele.
google-analytics.com